Κυριακή , 29 Δεκέμβριος 2024

Το μυστικό γεύσης της σάλτσας ντομάτας

Οι συντάκτες της ιστοσελίδας Taste of Home αποφάσισαν να μοιραστούν με τον κόσμο τα μυστικά που έμαθαν σε σχολές μαγειρικής.

Και η Emily Racette Parulski θυμάται ακόμα τη δασκάλα της να της λέει πως η ζάχαρη στη σάλτσα ντομάτας δεν είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για να αποτρέψεις την όξινη γεύση.

Για να μη βγει λοιπόν ξινή η σάλτσα, το καλύτερο είναι να προσθέσεις μια πρέζα μαγειρικής σόδας.

«Ανάμειξε απλώς 1/4 ή 1/2 από ένα κουταλάκι του γλυκού μέσα στην κατσαρόλα και ανακάτεψε για λίγα λεπτά, ώστε να απομακρυνθεί το όξινο από τη γεύση»…


Source link