ΥΛΙΚΑ
- 1 kg μοσχάρι ελιά κομμένο σε κύβους
- 1 κρεμμύδι μεγάλο ψιλοκομμένο
- 2 σκ σκόρδο ψιλοκομμένες
- 6-7 κ.σ. ελαιόλαδο
- ½ κ.σ. πελτέ
- 1 ξυλάκι κανέλλας
- ½ κ.γ. γαρύφαλλο τριμμένο
- 3 φύλλα δάφνης
- 400 γρ μαύρη μπύρα
- 1 κύβο ζωμό βοδινού
- 400 γρ ντομάτα κον κασέ
- 1 λίτρο νερό
- Αλάτι – Πιπέρι
- 500 γρ. χοντρά μακαρόνια
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Πηγή