Ζητήστε από τον χασάπη σας να σας αφαιρέσει τη μεμβράνη που βρίσκεται στο κόκαλο για να μαγειρευτεί ακόμα καλύτερα το κρέας.
ΥΛΙΚΑ
2 ½ κιλά μοσχαρίσιος σιδηρόδρομος (στο κρεοπωλείο θα ζητήσετε να σας το κόψει σε μερίδες ανάμεσα από τα κόκαλα)
3 μέτρια καρότα, ψιλοκομμένα
3 στικ σέλερυ, ψιλοκομμένα ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
3 μέτρια κρεμμύδια, ψιλοκομμένα
1 κεφάλι σκόρδο, κομμένο οριζόντια στη μέση
3 κ.σ. αλεύρι γ.ο.χ.
1 κ.σ. πελτέ τομάτας
750 ml κόκκινο κρασί
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Πηγή