ΥΛΙΚΑ
3 μέτριες γλυκοπατάτες, πλυμένες & κομμένες σε κάθετες λεπτές φέτες
2 κ.σ. ελαιόλαδο
1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη
1 ½ κ.γ. πάπρικα, γλυκιά ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
100 γρ. μαύρα φασόλια, βρασμένα & στραγγισμένα (σε κονσέρβα)
150 γρ. τσένταρ, τριμμένο
100 γρ. ντοματίνια, κομμένα στη μέση
1 ώριμο αβοκάντο, κομμένο σε κυβάκια
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Πηγή