ΥΛΙΚΑ
500 γρ. μοσχαρίσια κόντρα κομμένη σε μπουκιές
1 κγ. καπνιστή πάπρικα
1/4 κ.γ. τριμμένο κύμινο
½ κ.γ. μαύρη ζάχαρη
Αλάτι
1 μέτριο κρεμμύδι κομμένο σε μικρά κυβάκια 5*5εκ.
2-3 πιπεριά φλωρίνης κομμένη σε κυβάκια 5*5εκ.
250 γρ. ρόκα
120 ml. ελαιόλαδο
2 σκ. σκόρδο σπασμένες
2 κ.σ. ξύδι από κόκκινο κρασί
1/4 κ.γ. μπούκοβο
Πιπέρι
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
Πηγή