ΥΛΙΚΑ
420 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
210 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
600 γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο
30 ml. Γάλα, πλήρες
40γρ. Ζάχαρη άχνη
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Πηγή
ΥΛΙΚΑ
420 γρ. Αλεύρι γ.ο.χ.
210 γρ. Βούτυρο, παγωμένο και κομμένο σε κυβάκια
600 γρ. Μαρμελάδα ροδάκινο
30 ml. Γάλα, πλήρες
40γρ. Ζάχαρη άχνη
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com