ΥΛΙΚΑ
- 500 γρ. ρύζι για ριζότο
- 5κ.σ. ελαιόλαδο
- 1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
- 10 κλ. θυμάρι μόνο τα φύλλα ψιλοκομμένα
- 150γρ. λευκό κρασί
- 1000-1200ml. νερό
- 1 κύβο ζωμό λαχανικών
- 2 πρέζες σαφράν σκόνη
- 150γρ. παρμεζάνα τριμμένη
- 2κ.σ. βούτυρο
- Αλάτι & Πιπέρι
- 250γρ. γαρίδες καθαρισμένες
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Πηγή