ΥΛΙΚΑ
800 γρ. χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες
100 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε κάθετες φέτες
100 γρ. λιαστή ντομάτα
330 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com
Πηγή
ΥΛΙΚΑ
800 γρ. χοιρινό τρανς, κομμένο σε λεπτές φέτες
100 γρ. κεφαλογραβιέρα, κομμένη σε κάθετες φέτες
100 γρ. λιαστή ντομάτα
330 ml κρέμα γάλακτος, πλήρης
1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, τριμμένη
Διαβάστε περισσότερα στο giorgostsoulis.com