Σε περίπτωση που δεν έχουμε σιρόπι σφενδάμου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέλι.
ΥΛΙΚΑ
100 γρ. βούτυρο λιωμένο
250 γρ. ώριμες μπανάνες
100 γρ. καστανή ζάχαρη ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
2 αχλάδια, κομμένα σε κυβάκια
1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου
1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα
1 Αυγό, large
150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.
Μισό κ.γ. σόδα
50 γρ. καρύδια, πολύ ψιλοκομμένα
Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com
Πηγή