Παρασκευή , 27 Δεκέμβριος 2024

Κέικ με μπανάνα και αχλάδι

Σε περίπτωση που δεν έχουμε σιρόπι σφενδάμου, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε μέλι.

ΥΛΙΚΑ

100 γρ. βούτυρο λιωμένο

250 γρ. ώριμες μπανάνες

100 γρ. καστανή ζάχαρη ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };

2 αχλάδια, κομμένα σε κυβάκια

1 κ.σ. σιρόπι σφενδάμου

1 κ.γ. βανίλια εκχύλισμα

1 Αυγό, large

150 γρ. αλεύρι γ.ο.χ.

Μισό κ.γ. σόδα

50 γρ. καρύδια, πολύ ψιλοκομμένα

Δείτε ολόκληρη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com


Πηγή