Σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας, περισσότερες από 1.600.000 γυναίκες το χρόνο διαγιγνώσκονται με καρκίνο του μαστού.
Ο καρκίνος του μαστού αποτελεί την πρώτη αιτία θανάτου από καρκίνο σε γυναίκες. Η πρόληψη είναι σημαντική για τη μείωση του κινδύνου ανάπτυξης καρκίνου του μαστού.
Κι ενώ καμία τροφή δεν μπορεί να εμποδίσει ή να θεραπεύσει την ασθένεια, η προσθήκη των παρακάτω τροφών στην καθημερινότητά σας μπορεί να μειώσει σημαντικά τον κίνδυνο.
Πηγή: Reader’s digest
Διαβάστε επίσης: ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
Καρκίνος μαστού: Πόσα φρούτα πρέπει να τρώτε για να μειώσετε τον κίνδυνο
Καρκίνος μαστού: Ο παράδοξος προστατευτικός παράγοντας που συνδέεται με το βάρος
Καρκίνος μαστού: Ποια είναι η σωστή εξέταση πρόληψης – Οι γιατροί απαντούν
Πηγή