Ο κορυφαίος Έλληνας σεφ, Άκης Πετρετζίκης, προτείνει για σήμερα κοτόπουλο Τίκα Μασάλα.
Για τη μαρινάδα
1 κ.σ. κουρκουμά, 1 κ.γ. κύμινο, 1 κ.γ. τσίλι σε σκόνη, 1 κ.γ. κόλιανδρο, τριμμένο, 1 κ.γ. πάπρικα καπνιστή, αλάτι, 150 γρ. γιαούρτι στραγγιστό, 500 γρ. φιλέτο μπούτι κοτόπουλου
Για το ρύζι
250 γρ. ρύζι μπασμάτι, 500 γρ. νερό, 2-3 κ.σ. ελαιόλαδο, αλάτι πιπέρι, 1 φύλλο δάφνης, φλούδες λεμονιού από 1 λεμόνι
Δες βήμα – βήμα τη συνταγή στο akispetretzikis.com
Πηγή