Πέμπτη , 7 Νοέμβριος 2024

Με τι τροφές να αντικαταστήσεις τα γαλακτοκομικά αν έχεις δυσανεξία στη λακτόζη

Τα γαλακτοκομικά είναι από τις τροφές που χρησιμοποιούμε αρκετά συχνά, στη μαγειρική και στη ζαχαροπλαστική.

Ωστόσο, πολλοί άνθρωποι έχουν αλλεργία ή δυσανεξία στη λακτόζη και δεν μπορούν να φάνε τυρί, γιαούρτι ή να πιουν γάλα.

Πολλές συνταγές και φαγητά, βέβαια, απαιτούν τη χρήση γαλακτοκομικών προϊόντων. Ομως το καλό είναι ότι πλέον υπάρχουν πολλά υποκατάστατα.

Ετσι θα απολαμβάνεις γλυκά ή αλμυρά πιάτα χωρίς την προσθήκη γαλακτοκομικών.

Διάβασε μερικές ιδέες του τι να αντικαταστήσεις με τι στο bovary.gr


Πηγή