Τη σημασία θωράκισης του οργανισμού έναντι των ιών και των μικροβίων που τον απειλούν, ειδικά κατά την περίοδο της πανδημίας, επισημαίνει ο Dr Δημήτρης Γρηγοράκης Κλινικός Διαιτολόγος – Διατροφολόγος MSc, PhD και Διδάκτωρ Χαροκοπείου Πανεπιστημίου.
Η θωράκιση του ανοσοποιητικού συστήματος σχετίζεται άμεσα με τη διατροφή μας, καθώς βιταμίνες, μέταλλα και άλλα θρεπτικά συστατικά, λαμβάνονται κατά κύριο λόγο μέσω των τροφών.
Ο κύριος Γρηγοράκης επισημαίνει πως ειδικά όταν πρόκειται για διατροφικά συστατικά με «κομβικό ρόλο» για την υγεία μας, όπως τα ωμέγα-3 λιπαρά οξέα ή η βιταμίνη D είναι καλό να καταφεύγουμε σε λύσεις όπως το αυθεντικό μουρουνέλαιο, που κυκλοφορεί και στη χώρα μας, είναι εξαιρετικής ποιότητας και παρασκευάζεται μόλις μέσα σε 24 ώρες από την αλίευση της μουρούνας, τηρώντας αυστηρότατες προδιαγραφές καθαρότητας.
Ας δούμε παρακάτω τις συμβουλές του Dr Δημήτρη Γρηγοράκη:
Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr
Πηγή