Νέα έρευνα μελέτησε τις αντιδράσεις των εμβρύων μετά την κατανάλωση συγκεκριμένων λαχανικών – Τι έδειξε για τις διατροφικές προτιμήσεις τους.
Είναι γνωστό ότι πολλά παιδιά δεν συμπαθούν ιδιαίτερα τα λαχανικά, ωστόσο, οι διατροφικές προτιμήσεις φαίνεται να διαμορφώνονται ακόμα και πριν τη γέννησή τους, σύμφωνα με νέα έρευνα.
Τα έμβρυα κάνουν γκριμάτσες ευχαρίστησης όταν εκτίθενται σε στη γεύση του καρότου και γκριμάτσες δυσαρέσκειας όταν εκτίθενται σε άλλα λαχανικά όπως το kale, σύμφωνα με έρευνα που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό Psychological Science.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
Πηγή