Πηγαίνεις στο σούπερ μάρκετ, φορτώνεσαι ένα κάρο πράγματα γιατί θες να γεμίσεις το ψυγείο και ξαφνικά βρίσκεσαι στην κουζίνα, έπειτα από μερικές ημέρες, με αρκετές ανοιχτές συσκευασίες σε ψυγείο και ντουλάπια.
Άνοιξες τη συσκευασία με την κόκκινη σάλτσα για να φτιάξεις μια μακαρονάδα αλλά η μισή ποσότητα σου μένει ανεκμετάλλευτη. Τώρα τι κάνεις; Για πόσο καιρό μπορείς να την αφήσεις «ανοιχτή» στο ψυγείο;
Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr
Πηγή