Παγκόσμια Ημέρα Αυγού: Το αυγό είναι η πιο εύκολη, χορταστική και οικονομική λύση για γρήγορο φαγητό για όλη την οικογένεια.
Καθώς όμως έχει ενοχοποιηθεί για αύξηση της χοληστερόλης, οι γονείς είναι επιφυλακτικοί ως προς την κατανάλωσή του από τα παιδιά. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια όλο και περισσότερες έρευνες αναδεικνύουν την διατροφική αξία του αυγού και τα οφέλη που παρέχει στον οργανισμό.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
Πηγή