Είναι γνωστή η φήμη του αυγού για την περιεκτικότητά του σε πρωτεΐνη ενώ επιπλέον είναι πλούσιο και σε άλλα πολύτιμα θρεπτικά συστατικά, όπως η βιταμίνη Α, το ασβέστιο και το κάλιο.
Πρόκειται για μια υπερτροφή, όπως αρκετοί τα χαρακτηρίζουν, και βρίσκεται σχεδόν σε όλα τα σπίτια.
Υπάρχουν μάλιστα διάφορα είδη αυγών, καφέ ή λευκά, μικρότερα ή μεγαλύτερα. Ποια είναι όμως η διαφορά τους και τι ρόλο παίζουν αυτά τα χαρακτηριστικά;
Διαβάστε τη συνέχεια στο baby.gr
localStorage.clear();
Πηγή