Επιτρέπεται το σκόρδο στην εγκυμοσύνη; Τα πιθανά οφέλη και τι να προσέξετε.
Το σκόρδο έχει χαρακτηριστικό άρωμα και γεύση και δεν αρέσει σε όλους. Ωστόσο, έχει συνδεθεί με πληθώρα από οφέλη για την υγεία κυρίως χάρη στο ενεργό συστατικό του, την αλλισίνη, αλλά και τις βιταμίνες του συμπλέγματος Β, το ασβέστιο, τον σίδηρο και τα άλλα πολύτιμα συστατικά που περιέχει. Είναι, όμως, ασφαλής η κατανάλωσή του και την περίοδο της εγκυμοσύνης;
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
Πηγή