Η ωμοφαγία αποτελεί άλλη μία διατροφική τάση των τελευταίων ετών.
Οι τροφές καταναλώνονται ωμές και ακατέργαστες, καθώς σύμφωνα με τους υποστηρικτές της, το μαγείρεμα προκαλεί απώλεια θρεπτικών ουσιών.
Η κατανάλωση ωμών ή μισομαγειρεμένων τροφών ωστόσο, εγκυμονεί τον κίνδυνο διασταυρούμενης μόλυνσης και δηλητηρίασης.
Δείτε ποιες τροφές δεν πρέπει ποτέ να καταναλώνετε ωμές.
Πηγή: Medical Daily ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
Διαβάστε επίσης:
Δίαιτα ωμοφαγίας: Τι είναι, πλεονεκτήματα & μειονεκτήματα
Οι καλύτερες πηγές πρωτεΐνης για χορτοφάγους (βίντεο)
Η χορτοφαγική διατροφή ασπίδα ενάντια στον διαβήτη
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Newsbomb.gr
Πηγή