ΥΛΙΚΑ
500 γρ. ρεβύθια
1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο
3 κσ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
2 σκ. σκόρδο ψιλοκομμένες
1 ½ κσ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
1 ¾ κγ. αλάτι
2 κγ. κύμινο τριμμένο
1 κγ. κόλιανδρο τριμμένο
1/4 κγ. πιπέρι
1/4 κγ. πιπέρι κόκκινο
1 πρέζα τριμμένο κάρδαμο
ηλιέλαιο για το τηγάνισμα
Για το dip γιαουρτιού
250 γρ. στραγγιστό γιαούρτι
½ αγγούρι κομμένο σε κυβάκια 5χιλ.
2 πρέζες κύμινο
χυμό και ξύσμα από 1 lime
αλάτι – πιπέρι
Δείτε περισσότερα εδώ ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
Πηγή