Κυριακή , 15 Δεκέμβριος 2024

Χοιρινό με γλυκοπατάτες στο φούρνο

Πεντανόστιμη συνταγή, ιδανική για το κυριακάτικο τραπέζι.

ΥΛΙΚΑ

1 κιλό χοιρινή ωμοπλάτη, κομμένη σε κυβάκια

400 γρ. πατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχους 0.5εκ.

400 γρ. γλυκοπατάτες, κομμένες σε ροδέλες πάχου 0.5εκ.

4 πράσα, ψιλοκομμένα

4 σκ. σκόρδο, ψιλοκομμένες

500 ml μηλίτη

500 ml ζωμό λαχανικών

 

Δείτε όλη τη συνταγή στο giorgostsoulis.com


Πηγή