Είναι σημαντικό να κάνουμε τις κατάλληλες επιλογές σε σνακ που θα συνδυάσουν τη γεύση, τον κορεσμό αλλά και τη θρέψη.
Η κατανάλωση ενδιάμεσων σνακ έχει πολλές φορές ενοχοποιηθεί σχετικά με την αύξηση του βάρους και την υιοθέτηση ανθυγιεινών διατροφικών συνηθειών.
Ωστόσο, τα ενδιάμεσα σνακ μπορούν να αποτελέσουν πρόβλημα μόνο όταν δεν είναι ισορροπημένα, είναι αρκετά επεξεργασμένα και πλούσια σε ζάχαρη και κορεσμένα λιπαρά, όπως τα έτοιμα μπισκότα, τα πατατάκια, οι σφολιάτες κτλ.
Διαβάστε περισσότερα στο Mothersblog.gr
Πηγή