Και το φαγητό ξεκινά. Επίσημα πλέον μπορούμε να πούμε πως αποθηκεύουμε τη ζυγαριά μέσα σε μαύρη σακούλα και την κρύβουμε κάπου καλά καλά για κανά μήνα περίπου. Και επειδή δε γίνεται να λείπει η γαλοπούλα από το τραπέζι, δες πώς θα την κάνεις ζουμερή και λαχταριστή.
Ακολουθώντας τα παρακάτω tips θα τα καταφέρεις, μην αγχώνεσαι!
– Ακόμη πιο ζουμερό αποτέλεσμα θα σου δώσει μια φρέσκια γαλοπούλα! Μπορεί οι κατεψυγμένες να είναι πιο οικονομικές, παρόλα αυτά το κρέας τους στεγνώνει πιο γρήγορα. Η επιλογή δική σου!
– Αν αγοράσεις κατεψυγμένη γαλοπούλα πρόσεξε να την ξεπαγώσεις σωστά. Μη γεμίσεις τη λεκάνη με νερό και μην την αφήσεις να ξεπαγώσει σε θερμοκρασία δωματίου. Αφαίρεσε απλώς την πλαστική συσκευασία, τοποθέτησέ την στο ψυγείο και άφησέ την πάνω από 24 ώρες να ξεπαγώσει τέλεια με την… ησυχία της.
Διαβάστε περισσότερα στο queen.gr
Πηγή