Περισσότερο από οποιοδήποτε διατροφικό συμπλήρωμα ή βιταμίνη, η πρόσληψη συγκεκριμένων θρεπτικών μέσω της κατανάλωσης μη επεξεργασμένων τροφών μπορεί να συμβάλλει στην πρόληψη του καρκίνου.
Οι ερευνητές προτείνουν πέντε κοινές τροφές που οι περισσότεροι καταναλώνουμε συχνά και μειώνουν τον κίνδυνο ανάπτυξης καρκίνου.
Δείτε στην παρακάτω gallery ποιες είναι:
Πηγή: health.com
Διαβάστε επίσης:
Απλοί τρόποι να ενισχύσετε την αντικαρκινική δράση των τροφών
Διατροφή & καρκίνος: Ποια λιπαρά έχουν την ισχυρότερη αντικαρκινική δράση
Cancer Defense Diet: 9 ομάδες τροφών με ισχυρή αντικαρκινική δράση
Πηγή