Αν αρχίσουν να χαλάνε οι μπανάνες ή τα μήλα δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να τα πετάξετε. Μπορείτε να τα αξιοποιήσετε φτιάχνοντας ένα γλυκό. Ισχύει άραγε το ίδιο και για άλλα φρούτα και λαχανικά, για τυριά και ψάρια;
Πόσο διατηρούνται τα διάφορα τρόφιμα εκτός ψυγείου και ποια από αυτά αντέχουν για μήνες στο ψυγείο ή την κατάψυξη; Πόσο πρέπει να κρατάμε τρόφιμα όπως η μαγιονέζα όταν τα έχουμε ανοίξει;
Στο γράφημα που ακολουθεί, θα βρείτε τις απαντήσεις στα ερωτήματα αυτά και επίσης θα μάθετε ποια είναι η τροφή που αντέχει για πάντα, τόσο εκτός ψυγείου όσο και στην κατάψυξη.
Πηγή: onmed.gr