Η έντονη γεύση του δεν ταιριάζει σε όλους, τα κρεμμύδια αποτελούν εντούτοις ένα από τα πιο μελετημένα από τους επιστήμονες λαχανικά για τη συμβολή τους στη βελτίωση της υγείας και τη μείωση του κινδύνου πολλών χρόνιων παθήσεων.
Δείτε παρακάτω 5 βασικά οφέλη από την τακτική κατανάλωση κρεμμυδιών:
Πηγή: Medical Daily
Διαβάστε επίσης:
Κρεμμύδι: Θρεπτικά συστατικά και σωστός τρόπος μαγειρέματος για να μη χαθούν ADTECH.config.placements[5933563] = { params: { alias: “”, key:””, target: “_blank” } };
Οι αντιβακτηριδιακές ιδιότητες του κρεμμυδιού
Το σκόρδο συμβάλλει στην προστασία από Αλτσχάιμερ και Πάρκινσον
Πηγή