Οι πιο ψυχροί μήνες του έτους χαρακτηρίζονται από λιγότερη ηλιακή ακτινοβολία, μειωμένη παραγωγικότητα και αυξημένο κίνδυνο προβλημάτων υγείας.
Δείτε τροφές και ποτά που πρέπει να καταναλώνετε κατά τη διάρκεια των χειμερινών μηνών για να αποφύγετε τις διατροφικές ελλείψεις και να απομακρύνετε τον κίνδυνο ασθενειών.
Πηγή: Medical Daily
Διαβάστε επίσης:
«Φρένο» στη γρίπη με την κατάλληλη διατροφή
Γυμναστική στο κρύο: Πόσο ασφαλής είναι; (video)
Γιατί αρρωσταίνουμε πιο συχνά τον χειμώνα
Πηγή