Παραμονή Χριστουγέννων και ετοιμαζόμαστε για τα αποψινό εορταστικό ρεβεγιόν.
Το γιορτινό τραπέζι στρώνεται με πολλά εδέσματα, μεγάλες πιατέλες με λαχταριστά κρέατα και συνοδευτικά αλλά και πεντανόστιμα γλυκά.
Η γαλοπούλα είναι έχει την τιμητική της, όπως και κάθε χρόνο. Η γέμισή της είναι θεϊκή και λαχταριστή, γεμάτη γεύσεις και αρώματα.
Ψάχνοντας για την ιδανική , βρήκαμε μια κλασσική του Ηλία Μαμαλάκη που είναι εγγύηση.
Είναι εύκολη και το αποτέλεσμα είναι απίθανο. Ζουμερή, μελωμένη με απολαυστική γέμιση, που λιώνει στο στόμα.
Διαβάστε τη συνταγή για γαλοπούλα στο Bovary.gr
Πηγή