Η Ναταλία Γερμανού γύρισε τον χρόνο πίσω μέσα από το προφίλ της στο Instagram και δημοσίευσε μια φωτογραφία της από τα 90s.
Η Ναταλία Γερμανού το 1992 παρουσίαζε μια πολύ επιτυχημένη ραδιοφωνική εκπομπή στον Αντέννα 97,1, το «Club Sandwich». Μία από τις καλεσμένες της ήταν η Πωλίνα, η οποία απολάμβανε την μεγάλη επιτυχία με το τραγούδι «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες».
«Επικό #tbt με Πωλίνα στο στούντιο του Αntenna radio το 1992 -μπορώ να τρελαθώ που έχουμε το ίδιο μαλλί (εποχή «Πάμε για τρέλες στις Σεϋχέλλες»)» σημείωσε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια, Ναταλία Γερμανού. Η throwback φωτογραφία της ενθουσίασε τους followers της Ναταλίας Γερμανού, η οποία έχει γράψει ιστορία με τις μουσικές εκπομπές της σε ραδιόφωνο και τηλεόραση.
Δείτε τη φωτογραφία της Ναταλίας Γερμανού στο Bovary.gr
Πηγή