Το αλουμινόχαρτο έχει δύο χρήσεις και όπως ανακαλύψαμε, τόσα χρόνια το χρησιμοποιούμε λάθος.
Καθώς
ξετυλίγουμε το αλουμινόχαρτο όλοι
έχουμε παρατηρήσει πως η μία του όψη
είναι ματ και η άλλη γυαλιστερή.
Η κοινή πεποίθηση είναι πως η ματ υφή πρέπει να βρίσκεται πάντα εσωτερικά από ό,τι τυλίγουμε με αυτό, με τη γυαλιστερή να είναι το σήμα κατατεθέν μας για να ξεχωρίσουμε πού ακριβώς πρέπει να τοποθετήσουμε το φαγητό μας.
Κι όμως, οι δύο όψεις δεν είναι τυχαίες, ούτε υπάρχουν μόνο για να ξεχωρίζουμε την εξωτερική και εσωτερική φορά.
Δείτε τη σωστή χρήση του αλουμινόχαρτου, στο Bovary.gr
Πηγή