Το κολοκυθάκι είναι ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην ελληνική και μεσογειακή κουζίνα και όχι άδικα -ειδικά η κολοκυθόπιτα.
Όσο η θερμοκρασία ανεβαίνει τα υγιεινά και ελαφριά πιάτα είναι απόλαυση και η κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο πρέπει να μπει στο μενού μας.
Το κολοκυθάκι είναι ένα υλικό πασπαρτού με βάση το οποίο δημιουργούνται ανάλαφρα πιάτα και μπορεί να εμπλουτίσει μια πληθώρα συνταγών, ένα από αυτά είναι φυσικά και η λαχταριστή κολοκυθόπιτα.
Το καλοκαίρι τα κολοκυθάκια έχουν την τιμητική τους και είναι από τα λαχανικά που έχουν σταθερή αξία στην κουζίνα μας.
Υπάρχουν λοιπόν πολλές ωραίες παραδοσιακές συνταγές με έχουν τα αγαπημένα μας κολοκυθάκια, όπως κολοκυθάκια γεμιστά, κολοκυθόπιτα, κολοκυθοκεφτέδες που σίγουρα τρως το καλοκαίρι. Όταν δε είναι και εύκολες, τότε τις προτιμούμε ακόμα περισσότερο! Όπως ακριβώς αυτή η συνταγή για κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο με τέσσερα υλικά.
Δείτε τη συνταγή για κολοκυθόπιτα χωρίς φύλλο με 4 υλικά στο Bovary.gr.
Πηγή