Τα ψάρια σε κονσέρβα είναι μεταξύ των λίγων επεξεργασμένων τροφίμων που έχουν την έγκριση των διατροφολόγων, ως μέρος υγιεινής διατροφής.
Είτε λόγω βιασύνης, είτε επειδή είναι πιο υγιεινά από άλλες επιλογές (όπως πχ τα υπερ-επεξεργασμένα τρόφιμα), είναι ιδανικά για να ένα καθημερινό δείπνο.
Αποτελεί,όμως, ισορροπημένο δείπνο το να τρώμε μόνο μία κονσέρβα για δείπνο; Οι ειδικοί δίνουν τις απαραίτητες διευκρινίσεις.
Μάθετε στο Bovary.gr την απάντηση
Πηγή