Τα αυγά όσο νόστιμα είναι τόσο κρύβουν κινδύνους. Με πρώτο και καλύτερο την σαλμονέλα.
Γι΄αυτό κι όταν τα αγοράζουμε θα πρέπει να τα διατηρούμε λίγες ημέρες στο ψυγείο. Παρόλα αυτά εμείς θα σας αποκαλύψουμε το μυστικό για το πώς φαίνεται ένα αυγό όταν έχει χαλάσει.
Γεμίζουμε ένα μπολ με κρύο νερό και το ρίχνουμε μέσα. Αν βυθιστεί και ακουμπήσει στον πάτο του σκεύους, είναι φρέσκο. Στην περίπτωση που βυθιστεί, αλλά παραμείνει σε κάποιο σημείο πάνω από τον πάτο, πρέπει να καταναλωθεί άμεσα, γιατί σύντομα θα χαλάσει. Αν, όμως, το αυγό συνεχίζει να επιπλέει στην επιφάνεια του νερού, πρέπει να το πετάξουμε.
Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε!
Πηγή: mothersblog.gr