Αυτές τις μέρες το ψωμί είναι απαραίτητο στο πασχαλινό τραπέζι, όμως οι φούρνοι είναι κλειστοί.
Τι κάνουμε; Πώς μπορούμε να διατηρήσουμε φρέσκο το ψωμί που έχουμε αγοράσει και το έχουμε βάλει μέσα στην ψωμιέρα; Εμείς όπως κάθε φορά, έτσι και τώρα σας έχουμε το μυστικό που δε θα πιστεύετε στα μάτια σας. Ποιο είναι αυτό;
Το ψωμί μας θα διατηρηθεί στην ψωμιέρα περισσότερο χωρίς να μουχλιάσει, αν περάσουμε το εσωτερικό της με ένα πανί βουτηγμένο στο ξύδι. Δοκιμάστε το και θα μας θυμηθείτε.
Πηγή: mothersblog.gr