Αν έχετε πρόβλημα με καμένες κατσαρόλες και τηγάνια, τότε παρακάτω θα βρείτε μερικούς τρόπους για να “καθαρίσετε” για πάντα από τα καμένα φαγητά.
Για να καθαρίσουμε την κατσαρόλα βράζουμε μέσα σε αυτήν, νερό στο οποίο έχετε προσθέσει 3 κρεμμύδια (κομμένα στα τέσσερα).
Επίσης μπορείτε να βράσετε στην καμμένη κατσαρόλα σόδα και ξίδι ή νερό και ζάχαρη ή ρίξτε άσπρο αρετσίνωτο κρασί και αφήστε το να πάρει λίγες βράσεις σε χαμηλή φωτιά.
Πηγή: neadiatrofis.gr