Τρίτη , 2 Ιούλιος 2024

O Tommy Hilfiger προτείνει πώς να φορέσετε το διαχρονικό λευκό σορτς με ένα twist -Ο μοντέρνος τρόπος

Η καρδιά της μόδας χτυπάει δυνατά στη Μύκονο, καθώς ο παγκοσμίου φήμης σχεδιαστής Tommy Hilfiger άνοιξε πριν λίγες εβδομάδες το νέο του κατάστημα στο κοσμοπολίτικο νησί.

Η Μύκονος, γνωστή για την απαράμιλλη ομορφιά της και την πολυτελή ατμόσφαιρα, αποτέλεσε το ιδανικό σκηνικό για τη νέα boutique του Αμερικανού σχεδιαστή ο οποίος ταξίδεψε αποκλειστικά για να δώσει το δικό του δυναμικό παρών στα εγκαίνια του ομώνυμου καταστήματος.

Ο 73χρονος Tommy Hilfiger, ένας από τους πιο εμβληματικούς και πρωτοπόρους σχεδιαστές μόδας της εποχής μας, έχει καταφέρει να αφήσει ανεξίτηλο το στίγμα του στον κόσμο της μόδας με το μοναδικό του στιλ και την καινοτόμο προσέγγισή του. Από την ίδρυση της ομώνυμης εταιρείας του το 1985, ο Hilfiger έχει δημιουργήσει μια παγκόσμια αυτοκρατορία που αντιπροσωπεύει την αμερικανική κουλτούρα, συνδυάζοντας το κλασικό με το σύγχρονο. Σήμερα εξακολουθεί να είναι ένας από τους πιο επιδραστικούς σχεδιαστές, διατηρώντας την κλασική, αλλά ταυτόχρονα σύγχρονη, αμερικανική αισθητική που τον έκανε διάσημο.

Διαβάστε τη συνέντευξη του Tommy Hilfiger στο Bovary.gr


Πηγή