Παρασκευή , 28 Ιούνιος 2024

Έλενα και Ντάσα Ζούκοβα: Mητέρα και κόρη παντρεύτηκαν δισεκατομμυριούχους -Οι γάμοι χλιδής με Μέρντοχ και Νιάρχο

Πριν λίγες ημέρες, ο 93χρονος μεγιστάνας των media Ρούπερτ Μέρντοχ ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου για πέμπτη φορά με την μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα, Έλενα.

Η 67χρονη Έλενα Ζούκοβα δεν είναι το πρώτο μέλος της οικογένειας που παντρεύεται έναν πάμπλουτο δισεκατομμυριούχο, καθώς η κόρη της είναι παντρεμένη με τον χρυσό κληρονόμο, Σταύρο Νιάρχο.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Μάλιστα, στο παρελθόν, η Ρωσίδα socialite και επιχειρηματίας ήταν παντρεμένη με τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο ολιγάρχη Ρομάν Αμπράμοβιτς.

Η γεννημένη στη Μόσχα κοσμική μετακόμισε με τη μητέρα της στις ΗΠΑ μετά το διαζύγιο των γονιών της σε ηλικία 10 ετών. Ο πατέρας της Ντάσα ήταν ο Ρώσος ολιγάρχης, Αλεξάντερ Ζουκόφ.

Η Έλενα κράτησε το επίθετό του και μετακόμισε με την κόρη στην Αμερική, όπου εργάστηκε ως μοριακή βιολόγος με ειδικότητα στον διαβήτη.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Ρωσοαμερικανίδα συλλέκτρια έργων τέχνης υπήρξε παντρεμένη από το 2008 έως το 2017 με τον Ρομάν Αμπράμοβιτς, πρώην ιδιοκτήτη της αγγλικής ομάδας ποδοσφαίρου Τσέλσι.

Το ζευγάρι απέκτησε μαζί δύο παιδιά, ένα αγόρι και ένα κορίτσι, πριν χωρίσει μετά από εννέα χρόνια γάμου. Το «χρυσό» διαζύγιο φέρεται πώς κόστισε πολλά εκατομμύρια στον Ρώσο επιχειρηματία.

Ο διακανονισμός περιελάμβανε την μεταφορά περιουσιακών στοιχείων αξίας άνω των 92 εκατ. δολαρίων στην Ντάσα – συμπεριλαμβανομένου ενός 4όροφου αρχοντικού στο Μανχάταν.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το love story της Ντάσα Ζούκοβα με τον Έλληνα χρυσό κληρονόμο

Το 2018, η Ντάσα βρήκε ξανά τον έρωτα στο πρόσωπο του Έλληνα χρυσού κληρονόμου Σταύρου Νιάρχου, που προέρχεται από μια από τις πιο ισχυρές οικογένειες στον χώρο της ναυτιλίας.

Το ζευγάρι ήταν για πολλά χρόνια φίλοι πριν ανακοινώσουν τον αρραβώνα τους. Αυτό που τους έφερε κοντά ήταν η αγάπη που μοιράζονται για την τέχνη αλλά και οι κοινές παρέες με A-listers. Παντρεύτηκαν με πολιτικό γάμο στο Παρίσι με λίγους αλλά εκλεκτούς καλεσμένους.

Ωστόσο, ο θρησκευτικός γάμος τους έγινε στο χειμερινό αλπικό θέρετρο Σεν Μόριτζ στην Ελβετία. Ο γάμος πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο του 2020, υπό άκρα μυστικότητα, με πλήθος λαμπερών καλεσμένων, celebrities και γαλαζοαίματων όπως η γαλαζοαίματη οικογένεια Κασιράγκι, η Ιβάνκα Τραμπ με τον σύζυγό της, Κάρλι Κλος, αλλά και τα αδέλφια του Σταύρου, Ευγενία, Ηλέκτρα και Τεό.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το μεγάλο, φαντασμαγορικό πάρτι έγινε στο πολυτελές ξενοδοχείο της οικογένειας Νιάρχου, Kulm. Η νύφη ήταν εντυπωσιακή και λαμπερή με ένα αριστοκρατικό, λευκό νυφικό του οίκου Valentino, που είχε μια μακριά κάπα σαν ουρά που την έκανε να μοιάζει με βασίλισσα του χιονιού.

Ένα χρόνο αργότερα, το 2021, το ζευγάρι απέκτησε το πρώτο του παιδί, ένα αγοράκι, το οποίο ονόμασαν Φίλιππο Σταύρο Νιάρχο, το όνομα του παππού του.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και δεν το κρύβουν, ενώ κάνουν πολλές δημόσιες εμφανίσεις σε κοσμικά events, όπως πρόσφατα στο Met Gala, αλλά και πριν τρία χρόνια στον γάμο του Φίλιππου Γλύξμπουργκ και της Νίνα Φλορ στην Αθήνα.

Η μητέρα της Ντάσα Ζούκοβα, η νέα σύζυγος του μεγιστάνα των media

Ο 93χρονος δισεκατομμυριούχος Ρούπερτ Μέρντοχ έγινε ζευγάρι με τη μητέρα της, Ντάσα μόλις το 2023. Οι δύο τους έκαναν τις φήμες να φουντώσουν όταν έκαναν μαζί διακοπές στην Ελλάδα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Οι δυο τους έκαναν κρουαζιέρα στη Μεσόγειο με το θρυλικό superyacht «Christina O», το οποίο είχε νοικιάσει ο Μέρντοχ, στις ακτές της Κέρκυρας και της Κεφαλονιάς.

Ο Αυστραλός δισεκατομμυριούχος, που έχει πολιτογραφηθεί Αμερικανός, και η Έλενα Ζούκοβα παντρεύτηκαν στην ιδιοκτησία του Μέρντοχ στην Καλιφόρνια.

Γάμος Ρούπερτ Μέρντοχ και Έλενα Ζούκοβα

Ο γάμος τελέστηκε στον αμπελώνα του προέδρου της Fox and News Corp, στην Καλιφόρνια, σύμφωνα με τη «The Sun».

Η νύφη επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη, ενώ ο γαμπρός ένα κλασικό μαύρο κοστούμι με κίτρινη γραβάτα και αθλητικά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Όπως ανέφερε η «Daily Mail», παρόντες στον γάμο ήταν, μεταξύ άλλων, ο ιδιοκτήτης των New England Patriots, Ρόμπερτ Κραφτ, και ο διευθύνων σύμβουλος της News Corp, Ρόμπερτ Τόμσον.

Γάμος Ρούπερτ Μέρντοχ και Έλενα Ζούκοβα

Πώς γνωρίστηκαν ο Ρούπερτ Μέρντοχ και η Έλενα Ζούκοβα

Τον Μάρτιο του 2024, οι «New York Times» ανέφεραν ότι ο Μέρντοχ και η Ζούκοβα είχαν αρραβωνιαστεί και σχεδίαζαν να παντρευτούν, αφού άρχισαν να βγαίνουν το προηγούμενο καλοκαίρι.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Έλενα γνώρισε τον μεγιστάνα μέσω της τρίτης συζύγου του, Γουέντι Ντενγκ, με την οποία είναι πολύ καλές φίλες.

Γάμος Ρούπερτ Μέρντοχ και Έλενα Ζούκοβα

Η πρώτη επαφή έγινε σε μια μεγάλη οικογενειακή συγκέντρωση που διοργανώθηκε από την Ντενγκ, με την οποία ήταν παντρεμένος για 14 χρόνια πριν από το διαζύγιό τους το 2013. «Γνωρίστηκαν μέσω της Γουέντι και της Ντάσα», είχε αναφέρει πηγή στην «Daily Mail», το 2023.

Η Έλενα Ζούκοβα είναι δύο φορές διαζευγμένη, ενώ ζει στην Αμερική για πάνω από τρεις δεκαετίες, αφού εγκατέλειψε τη Ρωσία το 1991 μαζί με την κόρη της. Πριν συνταξιοδοτηθεί, εργάστηκε στη μονάδα ιατρικής έρευνας στο UCLA.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Φωτογραφίες: Associated Press, Instagram, NDP Photo Agency, Getty Images


Πηγή