Τρίτη , 2 Ιούλιος 2024

Γιώργος Παπαδάκης: Μας έστειλαν μέιλ από τον ΑΝΤ1 να είμαστε ευπρεπώς ντυμένοι, είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα

Σε μία ιδιαίτερη αποκάλυψη προχώρησε ο Γιώργος Παπαδάκης μέσα από την εκπομπή του, σχετικά με ένα e-mail περί «ευπρεπούς ενδυμασίας» που εστάλη στους εργαζόμενους του ομίλου.

Με χιουμοριστικό ύφος, ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 ανέφερε πως εστάλη e-mail στους εργαζομένους του σταθμού να είναι «ευπρεπώς ντυμένοι» στις εγκαταστάσεις του καναλιού από την ερχόμενη Δευτέρα.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

«Την κρύα μπλούζα που φοράει ο Μπαλιούσης γιατί δεν την έχουμε σχολιάσει μέχρι τώρα; Αυτές πού τις βρίσκεις και τις αγοράζεις; Α, η Ειρήνη σου τις βρίσκει; Ωραία είναι τότε», είπε αρχικά η Μαρία Αναστασοπούλου αναφερόμενη στον οπερατέρ της εκπομπής, με τον παρουσιαστή να παίρνει στη συνέχεια τον λόγο.

Γιώργος Παπαδάκης: Δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα;

«Ήρθε η ώρα του καρφιού. Καλά δεν πήρες χαμπάρι ότι μας έστειλαν ένα mail που έλεγε να είμαστε προσεκτικά ντυμένοι από Δευτέρα; Είναι αυτή εμφάνιση στελέχους του σταθμού;», ρώτησε με χιούμορ ο Γιώργος Παπαδάκης τον συνεργάτη του.

«Αυτό γιατί ισχύει από Δευτέρα και δεν ίσχυσε από τη στιγμή που εστάλη το mail; Να ψωνίσεις», πρόσθεσε η Μαρία Αναστασοπούλου.

«Mόλις είδα αυτό το mail λέω: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα»

«Εγώ πάντως, για να είμαστε ειλικρινείς, μόλις είδα αυτό το mail λέω: είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα», σημείωσε ο Γιώργος Παπαδάκης, με τη Μαρία Αναστασοπούλου να προσθέτει: «Θα κυκλοφορούμε όλοι με κοστουμάκια. Τι θέλεις; Ξύνεσαι τώρα, βρε Γιώργο, τι θέλεις;».

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ


Πηγή