Κυριακή , 30 Ιούνιος 2024

Μαριτίνα Ντενίση: Το πάρτι των γενεθλίων της στον Θεολόγο, παρέα με φίλους [εικόνες]

Τα γενέθλιά της παρέα με τα αγαπημένα της πρόσωπα γιόρτασε η Μαριτίνα Ντενίση, με την ίδια να μοιράζεται με τους followers σχετικά στιγμιότυπα.

Η κόρη της Μιμής Ντενίση «έκλεισε» προ ολίγων ημερών τα 24 χρόνια της, με τη μητέρα της να της στέλνει τις ευχές της διαδικτυακά, και να εκφράζει την αγάπη της στο πρόσωπό της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η Μαριτίνα Ντενίση διοργάνωσε για την ξεχωριστή της ημέρα ένα «κλειστό» πάρτι στον Θεολόγο, όπου γιόρτασε παρέα με καλούς της φίλους τα γενέθλιά της.

Μαριτίνα Ντενίση:
Οι φωτογραφίες που ανήρτησε από τον εορτασμό των γενεθλίων της

Στις σχετικές εικόνες που «ανέβασε» στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μαριτίνα Ντενίση καταγράφεται σε παραθαλάσσιο μαγαζί, να ποζάρει χαμογελαστή κρατώντας την τούρτα της.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Η εικόνα της 24χρονης κόρης της Μιμής Ντενίση εντυπωσιάζει, με τη νεαρή κοπέλα να έχει επιλέξει για την ημέρα ένα μάξι λευκό φόρεμα με χρυσές λεπτομέρειες, και να έχει πιάσει τα μαλλιά της αλογοουρά.

ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Σε άλλες εικόνες της δημοσίευσής της, η Μαριτίνα Ντενίση ποζάρει μαζί με τους φίλους της, ενώ στη λεζάντα της ανάρτησής της γράφει: «Και έτσι ξεκινά το κεφάλαιο 24. Σας ευχαριστώ όλους για τις υπέροχες ευχές σας! Εύχομαι τα καλύτερα σε έναν έναν, ξεχωριστά!».


Πηγή