Η θερμοκρασία σήμερα έχει χτυπήσει κόκκινο και ο Σπύρος Σούλης αποφάσισε να το εκμεταλλευτεί και να τηγανίσει αυγά στο μπαλκόνι του σπιτιού του.
Πήρε λοιπόν ένα τηγάνι, το άφησε στον ήλιο και στη συνέχεια έριξε μέσα σε αυτό τα αυγά, τα οποία τηγανίστηκαν χάρη στη ζέστη…
«Η συνταγή της ημέρας: “Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι” φυσικά ψημένη μόνο με ήλιο στους 45 βαθμούς!», έγραψε ο ίδιος.
Η συνταγή της ημέρας: "Ελληνική Ομελέτα Καύσων σε Αθηναϊκό Μπαλκόνι" φυσικά ψημένη μόνο με ήλιο ☀️ στους 45 βαθμούς! Today's recipe is: "Greek Heatwave Omelette on an Athenian Balcony" naturally cooked by the sun ☀️ at 115 degrees! #cookoutside #greekheatwaveomelette #cooking #athens #greece
localStorage.clear();
Πηγή