Τρίτη , 1 Απρίλιος 2025

Στα μέσα Νοεμβρίου η ώρα της κρίσης για το Brexit

Η προθεσμία προκειμένου το Ηνωμένο Βασίλειο και η Ευρωπαϊκή Ένωση να καταλήξουν σε συμφωνία για τους όρους του Brexit παρατάθηκε κατά τέσσερις εβδομάδες, ως τον Νοέμβριο, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα The Telegraph.

Κατά δημοσίευμα στην ηλεκτρονική έκδοση της βρετανικής συντηρητικής εφημερίδας, που επικαλείται πηγές στο Ουάιτχολ, η παράταση αυτή αποφασίστηκε εν μέσω των φόβων ότι ευρωσκεπτικιστές βουλευτές των Τόρις ενδέχεται να ματαιώσουν τη συμφωνία που πρότεινε η πρωθυπουργός του ΗΒ Τερέζα Μέι στο Τσέκερς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες της Telegraph, η νέα «σκληρή» προθεσμία θεωρείται ότι είναι πλέον τα μέσα του Νοεμβρίου, όταν η συμφωνία σχεδιάζεται να εγκριθεί σε μια έκτακτη σύνοδο κορυφής της ΕΕ από τους αρχηγούς των κρατών και κυβερνήσεων των 27, πριν υπάρξει ψηφοφορία στο βρετανικό κοινοβούλιο.

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Κοντογεώργης: Κεντρική επιλογή η αύξηση των εισοδημάτων -Κάνουμε αυτό που μπορούμε σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα

Στην υπόθεση των Τεμπών, στις προκλήσεις για την κυβέρνηση στην οικονομία αλλά και στις δημοσκοπήσεις …