Τετάρτη , 3 Ιούλιος 2024

Τι είναι «hawk tuah» που γίνεται χαμός στο διαδίκτυο;

Ένα ρεπορτάζ δρόμου ήταν αρκετό για να δημιουργήσει την μεγαλύτερη viral-ιά των ημερών. Εμείς το είδαμε στο διαδίκτυο να κυκλοφορεί σαν έννοια και νομίζαμε ότι πρόκειται για μια ηρωίδα τύπου Hawk-Girl απλώς νεότερης έκδοσης. Και τελικά πέσαμε μέσα, γιατί περί ηρωίδας πρόκειται, όχι όμως με σούπερ δυνάμεις αλλά με το πιο viral σάλιο της εποχής.

Για την ιστορία, μια γυναίκα στο Νάσβιλ των ΗΠΑ, ρωτήθηκε στο δρόμο για το πώς μπορεί μια γυναίκα να τρελάνει έναν άντρα στο κρεβάτι. Και εκεί που περιμένεις περίεργες οδηγίες και σκέψεις γύρω από το θέμα, ίσως και ντροπή για την απάντηση, εκείνη εμφανίστηκε πανέτοιμη και ετοιμοπόλεμη.

«Α, πρέπει να κάνεις “hawk tuah” και να φτύσεις, κατάλαβες;». Άμα δεν το δεις δεν το καταλαβαίνεις, οπότε θα το εξηγήσουμε και εμείς καλύτερα.

 

 

Όταν λέει «hawk tuah» εννοεί τη διαδικασία που κάνει το σάλιο με το hawk να αντιστοιχεί στη συγκέντρωση σάλιου στο στόμα και το tuah στην απελευθέρωσή του. Αυτό το «χχχχ…» και «φτουυ…» που έχουμε εδώ.

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο κόσμος έσπευσε να βρει ποια είναι η γυναίκα αυτή, σε μια συλλογική αναζήτηση στο ίντερνετ η οποία έχει εξελιχθεί στη μεγάλη ηρωίδα των ημερών στις ΗΠΑ. Ίσως και παγκοσμίως.

 


Πηγή