Πέμπτη , 10 Απρίλιος 2025

Η Μπάγερν και άλλες 18 ομάδες ενδιαφέρονται για Βλαχοδήμο

Σύμφωνα με τη «Record», η Μπάγερν Μονάχου, αλλά και 18 ακόμα ομάδες, μεταξύ αυτών και οι Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Άρσεναλ, Τσέλσι, Λίβερπουλ, έχουν στο στόχαστρο τον Έλληνα τερματοφύλακα της Μπενφίκα.

Σε πρώτη φάση ακούγεται υπερβολικό να είναι όλες αυτές. Σύμφωνα με τη «Record» όμως πρόκειται για μία φοβερή πραγματικότητα για το μέλλον του Οδυσσέα Βλαχοδήμου, το οποίο φαντάζει κάτι παραπάνω από εκπληκτικό.

Ο Έλληνας τερματοφύλακας που βρίσκεται στην πρώτη σεζόν του στην Μπενφίκα, έχει βρεθεί στο στόχαστρο της Μπάγερν (περισσότερο απ’ όλες) και 18 ακόμα ομάδων, κυρίως από την Αγγλία. Όπου και να πάει δηλαδή θεωρητικά ο 24χρονος πορτιέρο θα είναι σούπερ.

Πηγή: gazzetta.gr

localStorage.clear();


Πηγή

Ελέγξτε επίσης

Σ. Ιντσάγκι: «Η Μπάγερν είναι μαζί με τη Ρεάλ τα φαβορί για το τρόπαιο του Champions League»

Ο προπονητής της Ίντερ, Σιμόνε Ιντσάγκι, αντιμετωπίζει αρκετά θέματα τραυματισμών ενόψει του πρώτου αγώνα των …

Daily-News.GR