Η Σακίρα ερμήνευσε στη σκηνή των βραβείων Grammy δύο μεγάλες επιτυχίες της, το «Ojos Así» και το «Shakira: Bzrp Music Sessions, Vol. 53».
Η Κολομβιάνη σταρ επέδειξε τις χορευτικές της ικανότητες, εντυπωσιάζοντας το κοινό με τον αισθησιακό χορό της.
Η 48χρονη τραγουδίστρια τιμήθηκε κατά τη διάρκεια της βραδιάς με το τέταρτο βραβείο Grammy στην καριέρα της, κερδίζοντας στην κατηγορία Καλύτερο Άλμπουμ Latin Pop για το «Las Mujeres Ya No Lloran» του 2024. Αφιέρωσε μάλιστα το βραβείο στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές» της.
Η Σακίρα κατέκτησε ένα ακόμη βραβείο Grammy, το οποίο αφιέρωσε στους «μετανάστες αδελφούς και αδελφές» της.
Η βραβευμένη τραγουδίστρια αξιοποίησε την περίσταση για να αναφερθεί στην πολιτική του προέδρου Ντόναλντ Τραμπ για τη μετανάστευση, κατακρίνοντας τις αποφάσεις που οδήγησαν σε απελάσεις και αυστηρότερα μέτρα κατά των μεταναστών χωρίς έγγραφα.
Στην ομιλία της, αφιέρωσε τη νίκη της «σε όλους τους μετανάστες αδελφούς και αδελφές» στις Ηνωμένες Πολιτείες, τονίζοντας: «Σας αγαπούν, αξίζετε και θα παλεύω πάντα μαζί σας». Απευθυνόμενη ιδιαίτερα στις εργαζόμενες γυναίκες, πρόσθεσε: «Για όλες αυτές τις γυναίκες που δουλεύουν σκληρά κάθε μέρα για να στηρίξουν τις οικογένειές τους, είστε οι αληθινές λύκαινες».
Πηγή